2104250333 28ης Οκτωβρίου 85-87, Άγιος Φίλλιπος, Νίκαια pleiadesmeleti@gmail.com
hero image


 

Σχολική μελέτη μαθητών δημοτικού
Πλειάδες - Κέντρο Μελέτης - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης - Καθημερινή Μελέτη Μαθητών - Ολιγομελή Τμήματα
- Προετοιμασία Πανελληνίων Εξετάσεων - Ρομποτική - Νίκαια Αττική 

Στο Κέντρο Μελέτης “Πλειάδες” στη Νίκαια Αττικής, η σχολική μελέτη των μαθητών δημοτικού αποτελεί μια διαρκώς εξελισσόμενη διαδικασία, χαρακτηρισμένη από νέες, σύγχρονες, και μοναδικές προσεγγίσεις.

Ολιγομελή Τμήματα για Ατομική Φροντίδα
Στον κόσμο του Κέντρου Μελέτης “Πλειάδες”, η σχολική μελέτη γίνεται ένα πραγματικά εξατομικευμένο ταξίδι. Οι μαθητές συμμετέχουν σε ολιγομελή τμήματα, επιτρέποντας την ατομική προσοχή που εξασφαλίζει την καλύτερη κατανόηση και εξέλιξή τους. Η ομοιομορφία στις τάξεις εξασφαλίζει ένα περιβάλλον συνεργασίας και ανάπτυξης, ενώ η ευελιξία στο ωράριο προσαρμόζεται στις μοναδικές ανάγκες κάθε μαθητή.

Εξειδικευμένη Στήριξη στην Εκμάθηση
Στο Κέντρο Μελέτης “Πλειάδες” δεν είναι απλώς μια τάξη. Είναι ένας χώρος όπου οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν το γραπτό τους λόγο και να κατανοήσουν τις μαθηματικές έννοιες με εξειδικευμένη στήριξη. Εδώ, η αλφαβήτα γίνεται παιχνίδι για τα πρωτάκια, ενώ η προπαίδεια ενσωματώνεται σε δημιουργικές κατασκευές.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Κατά Ανάγκη
Στην πορεία της σχολικής χρονιάς, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση. Γι’ αυτό, αν κριθεί απαραίτητο, προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε μαθητή, χωρίς να επιβαρύνουμε επιπλέον τους γονείς.

Στο Κέντρο Μελέτης “Πλειάδες”, η εκπαίδευση γίνεται περισσότερο απλή, διασκεδαστική και αποτελεσματική. Εδώ, η μάθηση δεν είναι απλώς καθήκον, αλλά ένα ταξίδι ανακάλυψης και ανάπτυξης.