2104250333 28ης Οκτωβρίου 85-87, Άγιος Φίλλιπος, Νίκαια pleiadesmeleti@gmail.com
hero image


 

Ρομποτική
Πλειάδες - Κέντρο Μελέτης - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης - Καθημερινή Μελέτη Μαθητών - Ολιγομελή Τμήματα
- Προετοιμασία Πανελληνίων Εξετάσεων - Νίκαια Αττική 

Στην καρδιά της Νίκαιας Αττικής, το Κέντρο Μελέτης “Πλειάδες” σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην εκπαίδευση, εισάγοντας τους μαθητές στον συναρπαστικό κόσμο της Ρομποτικής.

Εκπαιδεύοντας με Καινοτομία
Στο πλαίσιο των μαθημάτων Ρομποτικής που προσφέρουμε, η καινοτομία είναι η καθοδηγητική αρχή μας. Τα μαθήματα ρομποτικής δεν είναι απλώς μαθήματα. Είναι εμπειρία, περιπέτεια και δημιουργία, που ενεργοποιεί το ενδιαφέρον και τη φαντασία των μαθητών.

Η Ρομποτική ως Εκπαιδευτική Πρόκληση
Στο Κέντρο Μελέτης “Πλειάδες,” θεωρούμε τη Ρομποτική ως μια εκπαιδευτική πρόκληση που αναπτύσσει τη λογική σκέψη, την προβληματική επίλυση, και την ομαδική συνεργασία. Οι μαθητές μας εκπαιδεύονται όχι μόνο στη χρήση τεχνολογικών εργαλείων, αλλά και στον τρόπο σκέψης που διαμορφώνεται μέσα από τη ρομποτική εκπαίδευση.

Πρακτική Εφαρμογή και Δημιουργικότητα
Στο πλαίσιο των μαθημάτων ρομποτικής, οι μαθητές εκτίθενται σε πρακτική εφαρμογή των γνώσεών τους. Κατασκευάζουν, προγραμματίζουν και ελέγχουν ρομπότ, αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητα τους και αποκτώντας πρακτικές δεξιότητες που τους ετοιμάζουν για την τεχνολογική εποχή.

Κορυφαίοι Δάσκαλοι, Ατομική Προσέγγιση
Οι δάσκαλοί μας, έμπειροι και παθιασμένοι με τη ρομποτική, διασφαλίζουν μια ατομική προσέγγιση σε κάθε μαθητή. Μέσα από την ενθάρρυνση, την υποστήριξη και την έμπνευση, οι μαθητές ανακαλύπτουν τον ευρύ και συναρπαστικό κόσμο της ρομποτικής.